T-safe turvakoulutus

Uudenlaiseen ajatteluun perustuvaa laadukasta turvallisuuskoulutusta jo vuodesta 2004.

Tarjoamme laadukasta uhkatilanne- ja vuorovaikutuskoulutusta eri sektoreiden tarpeisiin. Olemme saaneet ilolla kouluttaa hyvin monenlaisia ammattiryhmiä, antaen heille malleja kohdata arjen uhka- ja ongelmatilanteita turvallisesti ja ammattimaisesti. Samalla olemme oppineet heiltä – tuhansilta oppilailta, joten yhteinen matka on opettanut myös meitä.

Koulutustemme vahvuus on mukaansatempaavat ja hauskat koulutukset, vaikkakin aihealueemme on konfliktitilanteet ja niiden ratkaisu sekä ennaltaehkäisy. Monissa tutkimuksissa ja kyselyissä turvallisuus on nostettu laadunarvioinnin ykköseksi. Sanoihan näin jo Maslow aikoinaan!

Koulutuksemme räätälöidään aina tilaajan mukaan. Haluamme vastauksen kysymykseen: Missä toimitte, millä alalla ja keiden kanssa? Uskomme, että voimme antaa vastauksen kysymykseenne koulutuksen suhteen välittömästi vastattuanne kysymyksiimme, mutta kuulemme mielellämme lisää tarpeistanne.

Yrityksellämme on Poliisihallituksen lupa kouluttaa kaasusumutin-, vartijoiden voimankäyttö- sekä järjestyksenvalvojakoulutuksia.

”Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työnteko eivät ole erillisiä ”pallukoita” vaan liittyvät tiiviisti toisiinsa”

”Uhkatilanteet ovat useasti vuorovaikutustilanteita joten työntekijän/ uhkan kohteena olevan henkilön käytös ja reaktiot vaikuttavat todella paljon mihin suuntaan tilanne kehittyy – tähän voi työntekijä vaikuttaa”

”Omat aiemmat kokemukset värittävät maailmankuvaamme ja samalla vaikuttavat meihin uhkatilanteissa”

”Koulutustilanteen vuorovaikutteisuus on kaiken ydin – koulutettava rupeaa ajattelemaan turvallisuutta”

”Koulutustilanteen vuorovaikutteisuus on kaiken ydin – koulutettava rupeaa ajattelemaan turvallisuutta”

”Unohda temput kuinka vapaudut erilaisista otteista, kuristuksesta jne… jos et ennakoi ja lue hyökkääjää ja aloita toimiasi ennen hyökkäystä, olet myöhässä”

”Kaikki tilanteet eivät ole puhumalla rauhoittelu tilanteita – toimintamallit löytyvät myös näihin tilanteisiin”

Pääkouluttaja Tomi Sikanen

Moi, olen Tomppa T-Safe turvakoulutuksen pääkouluttaja. Toimin ennen kokopäiväiseksi yrittäjäksi ryhtymistä Rikosseuraamuslaitoksen palveluksessa rikosseuraamusesimiehenä ja voimankäyttökouluttajana 18-vuotta.

Turvallisuus on aina ollut lähellä sydäntäni ja haastavan henkilön kohtaamiseen valmentavia koulutuksia olen järjestänyt vuodesta 2004. Vuosien kokemukseni ja koulutuksista kerätyn tiedon perusteella takaan Sinulle laadukkaat, organisaatiosi turvallisuutta parantavat koulutuskokonaisuudet. Olen tutustunut ihmismieleen – intohimoni.  Tällä tutkimusmatkallani olen huomannut, että  yhteisöllisyyden lisääminen, arjen psykologinen vaikuttaminen haastaviin henkilöihin, omien tunteiden hallinta ja nollatoleranssin asettaminen rikos- ja uhkatilanteille vähentää niitä merkittävästi. Toteankin, että ennakointi on parasta varautumista uhka- ja rikostilanteisiin.

Mottoni:  ”harjoittele nyt, tositilanteessa siihen ei ole aikaa!”